| Log in met Facebook
Vergelijk 234.477 telefoon aanbiedingen van 42 webshops

Goedkope HTC Desire 500 smartphone in september te koop

Door Lennard Waal op 08 augustus 2013 om 18:58

Htc_desire_500

HTC brengt begin september de HTC Desire 500 in Nederland op de markt. Voor een relatief lage prijs van 249 euro krijg je een smartphone met een aantal interessante specs, zoals een 4.3 inch scherm, een quadcore processor, een 8 megapixel-camera en het draait op het besturingssysteem Android 4.1.

HTC brengt dit jaar, net als vorig jaar, niet zoveel nieuwe smartphones meer uit dan de jaren ervoor. Eén van de nieuwe toestellen die dit jaar nog op de markt zal komen is de HTC Desire 500. Dit toestel komt uit in het middensegment, al zal een uiteindelijke review uit moeten maken of dit ook verdiend is. Qua specs mag de HTC Desire 500 er in ieder geval best zijn. Het beeldscherm meet 4.3 inch, wat tegenwoordig al niet heel groot meer is (maar vergeleken met 2 jaar geleden is dit heeeel groot). Aan de resolutie kun je zien dat het een midrange-smartphone is, want de resolutie is met 480 bij 800 pixels niet heel hoog. Wat wel opvallend is voor een smartphone voor deze prijs, is de quadcore processor (1.2GHz). Er zijn maar weinig smartphones met een quadcore-processor voor deze vrij lage prijs. Verder heeft de Desire 500 een werkgeheugen van 1GB.

De specs van de camera klinken ook goed. Aan de achterzijde heeft de Desire 500 een 8 megapixel-camera met LED-flitser en autofocus, en aan de voorzijde bevindt zich nog een 1.6 megapixel-camera. De camera beschikt ook een HTC ImageChip die de kwaliteit van de foto’s en video’s moet verhogen. Video’s worden gemaakt in een 720p(HD)-kwaliteit.

Verder beschikt de Desire 500 over een 4GB opslagcapaciteit, waarvan waarschijnlijk het merendeel al in beslag wordt genomen door het besturingssysteem. Er zal dus niet veel ruimte over zijn voor het opslaan van foto’s, filmpjes etc. Om deze reden komt het uitbreidbare geheugen door middel van een microSD-kaartje goed van pas. De Desire 500 heeft net als de andere smartphones van HTC Beats Audio dat voor een goed geluid zorgt. Helaas biedt de Desire 500 geen 4G-ondersteuning.

De HTC Desire 500 zal beschikbaar komen in het zwart en in het wit (met blauwe accenten).

Wanneer de Desire 500 uit is gekomen, zullen we uiteraard een HTC Desire 500 review plaatsen, en zullen we dit toestel opnemen in onze database zodat je altijd de laagste prijs van de HTC Desire 500 kunt vinden (met en zonder abonnement).


H400_htc_desire_500

Vragen en reacties

| Log in met Facebook No_avatar

Gerelateerde telefoons

8.0
HTC Desire 500
H150_htc_desire_500
Geen prijzen
Geen abonnementen
Alle toestellen →