| Log in met Facebook
Vergelijk 234.477 telefoon aanbiedingen van 42 webshops

Gratis HD-TV bij GSM-abonnement

Gratis LED-TV bij je telefoon-abonnement? Deze gsm-winkels hebben HD-TV acties lopen.


H30_ritel
H30_2call
H30_phoneshop

GSM-winkels met gratis HD-TV aanbiedingen

Dit zijn alle gsm-shops met gsm + HD-TV acties. We hebben deze lijst gemaakt zodat je precies weet waar je moet zijn voor gratis LCD-TV aanbiedingen.

Bekijk onze gsm + kado pagina voor een overzicht van alle cadeaus die we bijhouden.

Telefoon-abonnement + TV
De tijd dat je tv even dik als breed was, is voorbij. Tegenwoordig heb je TV’s die dunner zijn dan een schilderij. De vraag naar deze TV’s is nog steeds groeiende, helemaal omdat de markt zich blijft ontwikkelen en omdat er nog steeds mensen zijn die niet beschikken over een HD-TV. Om deze reden zijn de abonnement + TV aanbiedingen nog steeds zeer populair. Tegenwoordig heeft bijna iedereen een gsm-abonnement, en als je niet veel eisen stelt aan een telefoon of als je nog een goede telefoon hebt, kan je zomaar een abonnement met een gratis TV afsluiten. En dan hebben we het niet over postzegeltelevisies, maar over grote LCD, LED en Plasma televisies met groottes tot 50 inch! Merken die regelmatig voorbijkomen zijn Philips, LG en Samsung. Niet de minste dus! Wil je een Smart-TV of een 3D-TV? Ook die krijg je gratis bij een abonnement. Het enige dat je hoeft te doen is te klikken op één van de gsm-shops aan de linkerkant en daar een keuze te maken uit een abonnement + TV aanbieding. Elke shop heeft andere aanbiedingen.

Verschil HD-ready en Full HD
Tegenwoordig wordt er met een hele hoop termen gesmeten waarvan veel mensen niet weten wat ze precies betekenen. Een voorbeeld is het verschil tussen HD-ready en Full HD. HD betekent High Definition. De beelden in HD zijn ongeveer 5 keer zo scherp als beelden die niet HD zijn. Dit komt doordat een HD-TV een hogere pixeldichtheid heeft dan een analoge TV. Het verschil tussen HD-ready en Full HD wordt veroorzaakt door het aantal pixels. Een TV die HD-ready is, heeft 720 beeldlijnen. Een Full HD TV heeft 1080 beeldlijnen. Hoe meer beeldlijnen, hoe scherper het beeld. Ter vergelijking: een analoge TV heeft 576 beeldlijnen. De pixeldichtheid van een Full HD-TV is dus hoger dan die van een HD Ready TV. Houdt hier bij je keuze voor een abonnement + TV dus rekening mee.

Verschil tussen LCD, LED en Plasma
Naast het verschil tussen HD-ready en Full HD TV’s, heb je ook nog verschillende soorten TV’s: LCD, LED en Plasma. Maar wat is nu het verschil tussen deze 3 soorten TV’s? We zullen de belangrijkste verschillen met je doornemen, zonder al te technisch te worden.

De techniek achter een LED en LCD-TV is hetzelfde: het scherm bestaat uit vloeibare kristallen die vanaf de achterzijde worden belicht. De vloeibare kristallen zijn in staat de draairichting van het licht te veranderen, en laten veel of weinig licht door. Per pixels heb je een kristal in het rood, blauw en groen. Hiermee kunnen alle kleuren worden gemaakt. Wanneer er helemaal geen licht wordt doorgelaten, krijg je een zwart beeld. Bij een LCD-TV wordt het licht verzorgd door middel van CCFL-lampen, terwijl dit bij een LED-TV gebeurt door middel van leds. CCFL-lampen zijn tamelijk groot, waardoor een LCD-TV wat dikker is dan een LED-TV, die gebruik maakt van kleinere leds. Een voordeel van een LED-TV is ook dat het minder energie verbruikt en de beeldkwaliteit beter is dan bij een LCD-TV.

Waar de techniek achter LCD en LED-TV’s hetzelfde is, is de techniek achter een Plasma TV anders. Hier bestaat elke pixel uit een afgesloten ruimte met gas, welke door een ontlading zelf licht uitstralen. Deze complexe techniek zorgt er voor dat Plasma-TV’s over het algemeen alleen met een grote beelddiagonaal beschikbaar zijn, en dat ze ook dikker zijn dan LED-TV’s. Het voordeel van een Plasma TV is de beeldkwaliteit. De Plasma TV biedt een betere beeldkwaliteit dan een LCD of LED-TV, al wordt dit verschil steeds kleiner. Een Plasma TV verbruikt wel meer energie.

Heb je een mooie GSM-abonnement + TV aanbieding gezien? Dan is het nog steeds aan te raden om ervaringen van andere gebruikers te raadplegen, kwaliteit is natuurlijk ook nog steeds merk-afhankelijk.

Mocht je een goede abonnement + TV aanbieding met ons willen delen (zodat andere gebruikers hier ook van kunnen profiteren), laat het ons dan hieronder weten.