| Log in met Facebook
Vergelijk 234.477 telefoon aanbiedingen van 42 webshops

Gratis iPad bij GSM-abonnement

Gratis iPad/tablet bij je telefoon-abonnement? Deze gsm-winkels hebben iPad acties lopen.


H30_ritel
H30_2call
H30_phoneshop

GSM-winkels met gratis iPad aanbiedingen

Dit zijn alle gsm-shops met gsm + iPad acties. We hebben deze lijst gemaakt zodat je precies weet waar je moet zijn voor gratis Apple iPad aanbiedingen.

Een gratis tablet is het populairste cadeau bij een gsm-abonnement. In het bijzonder gaat het hier om de Apple iPad. Dit is niet vreemd, wat Apple weet met zijn iPad-serie altijd supergoede tablets op de markt te brengen. Wat is daarom mooier dan een gratis iPad bij je telefoon-abonnement? Je kunt zelfs gaan voor een combinatie van iPhone en iPad om zo een naadloze aansluiting tussen beide apparaten te hebben.

Naast iPads en tablets zijn er nog vele andere soorten cadeaus die we bijhouden, waaronder laptops, HD-TV's en spelcomputers.

iPad 3G/4G of WiFi?
iPads en tablets zijn grofweg in twee groepen te in te delen, namelijk tablets met mobiel internet die dan ondersteuning bieden voor 3G of 4G en WiFi-tablets die mobiel internet niet ondersteunen.
Een iPad met 4G (bij Apple ook wel Cellular genoemd) kan net als een smartphone overal op internet met een gsm- of data-abonnement. Je hebt hiervoor dus wel een mobiel abonnement nodig met een simkaart die je in de tablet steekt. Dit is ideaal als je altijd en overal op internet moeten kunnen, bijvoorbeeld voor je werk.

Een iPad WiFi kan, zoals de naam al aangeeft, alleen op internet via een WiFi-verbinding, een draadloos netwerk. Deze tablets zijn het meest geschikt voor thuisgebruik of op het werk of op school.

Bij telefoon+iPad-acties worden voornamelijk WiFi-tablets weggegeven, omdat deze vaak goedkoper zijn dan 4G-tablets, maar ook omdat je zonder extra abonnement toch geen gebruik kunt maken van de 4G-functionaliteit.

Welk formaat tablet?
Tablets komen in alle soorten en maten voor, maar verreweg de meeste modellen, waaronder de iPads, komen met een beeldscherm van rond de 10 inch of 7 à 8 inch. De normale iPads hebben een scherm van 9,7 inch en de tablets uit de kleinere iPad Mini-serie hebben een schermdiagonaal van 7,9 inch. De trend is dat (bijna-)8 inch tablets de voorkeur verdienen. Dit komt door hun vergrote handzaamheid, terwijl het scherm nog steeds groot genoeg is om films te bekijken of games te spelen.

Het besturingsysteem
Alle iPads draaien Apple's eigen besturingssysteem, namelijk Apple iOS. Apple iOS staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en vloeiende werking. Een nadeel kan zijn dat het beheer van bestanden via Apple iTunes moet.

De meeste andere tablets, zoals die uit de Galaxy Tab-, Tab S- en Note-serie van Samsung, draaien Google Android. Android wordt gekenmerkt door grote vrijheid voor de gebruiker, zowel in functioneel als in designopzicht. Denk hierbij aan het kunnen instellen van een andere launcher.

Dan zijn er ook nog tablets met Windows 8 of Windows RT op de markt. Deze tablets zijn echter niet bijzonder populair. Het voordeel van Windows op je tablet is dat je een goede integratie met bijvoorbeeld je computer op Windows en Hotmail hebt.

iPad 16GB, 32GB, 64GB of 128GB?
Apple iPads zijn er in 4 varianten wat betreft de opslagcapaciteit (harde schijf): 16GB, 32GB, 64GB en 128GB. Omdat er nogal een groot prijsverschil zit tussen de versies, is het meestal de 16GB-versie die bij gratis iPad aanbiedingen zit. Het geheugen van een Apple iPad is niet uit te breiden met een geheugenkaartje, waardoor je bij een 16GB-iPad soms verlegen om opslagruimte komt te zitten. Hier vormt de iCloud dan weer een oplossing.

Andere Android-tablets zoals de Samsung Galaxy Tab 4 en Samsung Galaxy Note 10.1 hebben vaak wel de mogelijkheid om het opslaggeheugen uit te breiden door middel van een MicroSD-kaartje.

Welke iPad of tablet?
Op het moment zijn er uit de normale iPad-serie 3 tablets die er toe doen, namelijk de Apple iPad 4, de iPad Air en de iPad Air 2. Dit zijn allemaal goede, degelijke en krachtige tablets. Uit de iPad Mini-serie vinden we momenteel de iPad Mini 1, 2 en 3. Hierbij zijn vooral de iPad Mini 2 en 3 interessant. Dit komt vooral doordat de iPad Mini 1 niet zo krachtig meer is en geen indrukwekkend scherm heeft.

Naast de iPad-modellen zijn de tablets van Samsung ook erg populair. De goedkopere serie tablets is de Galaxy Tab-serie, die momenteel in zijn vierde generatie zit. Duurdere tablets zijn bijvoorbeeld die uit de Galaxy Tab S-serie en de Galaxy Note-serie.

Ten slotte worden ook nog wel eens goedkopere tablets van minder bekende merken zoals Acer en Prestigio aangeboden als cadeau bij een telefoon-abonnement.

Succes met het vinden van die ene geweldige, gratis tablet/iPad bij je gsm-abonnement.