| Log in met Facebook
Vergelijk 234.477 telefoon aanbiedingen van 42 webshops

Gratis laptop bij GSM-abonnement

Gratis laptop bij je telefoon-abonnement? Deze gsm-winkels hebben laptop acties lopen.


H30_ritel
H30_2call
H30_phoneshop

GSM-winkels met gratis laptop aanbiedingen

Dit zijn alle gsm-shops met gsm + laptop acties. We hebben deze lijst gemaakt zodat je precies weet waar je moet zijn voor gratis laptop aanbiedingen.

Bekijk onze gsm + kado pagina voor een overzicht van alle cadeaus die we bijhouden.

Sinds de opkomst van tablets hoor je alleen berichtgevingen over de teruglopende vraag naar laptops, computers en notebooks. Ditzelfde geldt voor gsm + gratis laptop aanbiedingen. Toen ik in 2006 mijn eerste website maakte, waren laptops verreweg de populairste kado's in combinatie met een gsm-abonnement. Inmiddels zijn ze van de troon gestoten door tablets maar desalniettemin staan laptops nog steeds op een gedeelde tweede plaats samen met HD-TV's.

Soorten laptops
Laptops heb je in alle soorten en maten. Van grote laptops met een beeldscherm van 17 inch tot mini-laptops met een scherm van 10 inch, en van high-end ultra-books van 2000 euro tot instapmodellen van 300 euro.

De laptop bij een gsm-abonnement
De laptops die gratis worden aangeboden bij telefoon-abonnementen moet je zoeken in het lagere segment. Je krijgt de laptop in plaats van een dure smartphone dus de winkelprijs moet ongeveer op hetzelfde niveau liggen. Dit betekend dat de gsm-shop een budget heeft tot zo'n 400 euro voor de gratis laptop. Een enkele gsm-winkel biedt ook duurdere laptops aan maar vaak moet je dan 100 of 200 euro bijbetalen.

Specificaties van de gratis laptop
Bij een gsm-abonnement + gratis laptop actie moet je denken aan een laptop met de volgende specifcaties: een 15.6 inch beeldscherm met een resolutie van 1366x768 pixels, een 1800MHz Intel Celeron dual-core processor, 2GB tot 4GB intern ram geheugen, een hardeschijf met 320GB opslaggeheugen, een dvd-brander, Windows 7 of Windows 8 en uiteraard ondersteuning voor een bedrade en draadloze (wifi) internet verbinding.

Geschikt voor
Maak je geen zorgen als je niet precies weet wat al deze termen betekenen. Waar het op neer komt is dat een dergelijke laptop prima voldoet voor normaal thuisgebruik zoals internetten, Facebook, Microsoft Office, het opslaan en bewerken van digitale foto's, het afspelen van mp3, het kijken van Youtube filmpjes, MSN-en, bloggen en ga zo maar door.

Minder geschikt voor
Waar deze laptops minder geschikt voor zijn, is het spelen van de nieuwste games. Nieuwe games vereisen veel rekenkracht van zowel de centrale processor (cpu) als de grafische processor. Zelf vind ik dat alle laptops in de regel ongeschikt zijn voor gamen. Je hebt speciale game-laptops maar deze zijn erg duur en veel duurder dan een vergelijkbare desktop game-pc en dan zit je nog vast aan het kleine beeldscherm.
Een ander zwak punt van deze gsm + kado laptops is mobiliteit. Ze zijn met zo'n 2,5 kilo vrij zwaar om mee te tillen in een tas. Ook de batterijduur is vrij beperkt want accu's met een hoge capiciteit zijn erg kostbaar en die vind je dus alleen in laptops in hogere segmenten. Maar goed met de komst van de tablets zijn er ook steeds minder mensen die een laptop meezeulen naar school of werk.

Ik kan me best voorstellen dat je nog vragen hebt over laptops en/of gsm + laptop aanbiedingen. Onderaan deze pagina kun je een reactie of vraag stellen. We geven altijd antwoord! Als je een mooie laptop-actie hebt gevonden mag je die uiteraard ook tippen in de reacties.

Succes bij het zoeken naar die gratis laptop bij je gsm-abonnement!