| Log in met Facebook
Vergelijk 234.477 telefoon aanbiedingen van 42 webshops

Gratis Nintendo DS bij GSM-abonnement

Gratis Nintendo DSi, 3DS, 3DS XL bij je telefoon-abonnement? Deze gsm-winkels hebben Nintendo DS acties lopen.


H30_ritel
H30_2call
H30_phoneshop

GSM-winkels met gratis Nintendo DS aanbiedingen

Dit zijn alle gsm-shops met gsm + Nintendo DS acties. We hebben deze lijst gemaakt zodat je precies weet waar je moet zijn voor gratis Nintendo DS aanbiedingen.

De Nintendo DS is dé draagbare (handheld) console van het moment en dus een ideaal cadeau bij een gsm-abonnement. Nintendo is altijd al een sterke speler op de markt van handhelds geweest. Eerst waren er de Game Boy en de Game Boy Advanced en toen kwam het Japanse Nintendo met zijn DS, gekenmerkt door twee schermen, namelijk één met en één zonder aanraakgevoeligheid. Met het vorderen van de tijd zijn er verschillende uitvoeringen van de Nintendo DS verschenen en hieronder staan de verschillende uitvoeringen van de Nintendo DS die je als cadeau bij een telefoon-abonnement kunt krijgen.

Nintendo DSi en DSi XL
De Nintendo DSi en DSi XL vormen respectievelijk de derde en vierde generatie Nintendo DS en ze zijn uitgekomen in 2009 en 2010. De DSi is een aanzienlijke upgrade ten opzichte van zijn voorganger, de superpopulaire Nintendo DS Lite. Zo beschikt de DSi over grotere schermen, twee camera’s, mogelijkheid tot geheugenuitbreiding met geheugenkaartjes en toegang tot de DSi Shop om applicaties en games te downloaden. Dit maakt de DSi een volwaardiger multimedia-apparaat dan de DS Lite. De DSi beschikt ook over intern geheugen, waardoor het gebruik van een geheugenkaartje in eerste instantie niet noodzakelijk is. Bovendien beschikt de Nintendo DSi nog over een bowser, zodat je vrij op het internet kunt surfen. Voorbeelden van media die je met de Nintendo DSi kunt gebruiken zijn games, apps, foto’s en muziek.
De Nintendo DSi XL is een vergrote versie van de oorspronkelijke DSi. De console heeft 2 4,2 inch grote schermen en een grotere accu, waardoor hij langer op één acculading meegaat dan de oorspronkelijke DSi.

Nintendo 3DS, 3DS XL en 2DS
De Nintendo 3DS en 3DS XL zijn respectievelijk uitgekomen in 2011 en 2012. Wat vooral aan deze twee consoles opvalt is dat ze ondersteuning bieden voor 3D-gaming, maar dan zonder de noodzaak van een 3D-bril(!). Twee behoorlijk unieke consoles dus. De intensiteit van het 3D-effect kan door de gebruiker zelf ingesteld worden; 3D kan dus ook uitgezet worden. Achterop de Nintendo 3DS zitten twee camera’s. Hiermee kunnen 3D-foto’s en –video’s gemaakt worden. Een derde camera bevindt zich aan de binnenkant van de console. Belangrijke softwarefeatures van de 3DS zijn de ondersteuning voor Netflix en Youtube, de aanwezigheid van een internetbrowser en de Nintendo eShop en toegang tot het Miiverse, de sociale netwerkdienst van Nintendo, en tot de Virtual Console, waarmee je klassieke games kunt spelen.

De Nintendo 3DS XL is een vergrote versie van de oorspronkelijke 3DS. Het scherm van de 3DS XL is maar liefst 90 procent groter. Hierdoor komen games en video’s veel meer tot hun recht.

De Nintendo 2DS, uitgekomen in 2013, is een goedkope versie van de 3DS. De naam zegt het al: de 2DS biedt geen ondersteuning voor 3D-gameplay, maar 3DS-games kunnen wel gewoon op de 2DS gespeeld worden. Bovendien is de software van de 2DS bijna hetzelfde als die van de 3DS. Het ontwerp van de 2DS is wel opmerkelijk anders. De 2DS kan namelijk niet ingeklapt worden, terwijl dit bij de 3DS wel mogelijk is.

New Nintendo 3DS en 3DS XL
De New Nintendo 3DS en 3DS XL zijn uitgekomen in 2015. Ze vormen de nieuwste generatie DS en zijn ten opzichte van hun voorgangers, de Nintendo 3DS en 3DS XL, voornamelijk krachtiger en uitgebreider. Zo hebben ze een krachtigere processor, een extra joystick, extra schouderknoppen, betere 3D-functionaliteit en een betere accuduur. Ten slotte beschikken ze als eersten in de DS-familie over ondersteuning voor MicroSD-kaartjes in plaats van gewone, grote SD-kaartjes.