| Log in met Facebook
Vergelijk 234.477 telefoon aanbiedingen van 42 webshops

Gratis Nintendo Wii U bij GSM-abonnement

Gratis Wii U bij je telefoon-abonnement? Deze gsm-winkels hebben Nintendo Wii U acties lopen.


H30_ritel
H30_2call
H30_phoneshop

GSM-winkels met gratis Nintendo Wii U aanbiedingen

Dit zijn alle gsm-shops met gsm + Nintendo Wii U acties. We hebben deze lijst gemaakt zodat je precies weet waar je moet zijn voor gratis Nintendo Wii U aanbiedingen.

De door Nintendo ontwikkelde Wii U deed zijn intrede einde 2012 en vormde de opvolger van de populaire Nintendo Wii. Waar de PlayStation 4 en de Xbox One voornamelijk voor de fanatiekere gamers zijn bedoeld, is de Wii U geschikter voor casual gamers en familiespellen. De Wii U is de eerste Nintendo-spelcomputer die ondersteuning biedt voor HD-graphics.

De console
De Wii U beschikt over 2 GB DDR3-werkgeheugen en dit is twintig keer zoveel als in de voorgaande Wii. Het opslaggeheugen bedraagt afhankelijk van de uitvoering 8 of 32 GB, maar dit kan worden uitgebreid door middel van een SD-kaart of naar hartelust door middel van een externe harde schijf tot 2000 GB (2 TB). Verder is er ondersteuning voor WiFi, Bluetooth en HDMI en er zijn vier USB-poorten ingebouwd.

De controllers
Kenmerkend voor de Wii U is de grote hoeveelheid controllers die je met de spelcomputer kunt gebruiken. Ten eerste is er de Wii U GamePad. Deze is de belangrijkste controller en hij wordt bovendien standaard meegeleverd met de console. Deze controller valt vooral op door het 6,2 inch grote touchscreen in het midden dat op veel verschillende manieren gebruikt kan worden om de game-ervaring te verbeteren. Verder heeft de controller een frontcamera, een microfoon, stereospeakers, NFC-ondersteuning, een trilfunctie en bewegingsdetectoren.

Ten tweede is er de Wii U Pro controller. Dit is een klassiekere controller die veel wegheeft van de controllers voor de PlayStation 4 en Xbox One. Hij is vooral bedoeld voor intensievere games die meer precisie nodig hebben. Een bekend voorbeeld hiervan is Call of Duty.

Ten slotte hebben we de Wii Remote die we al kenden van de vorige Wii. Net als de Wii U GamePad biedt de Wii Remote ondersteuning voor besturing aan de hand van bewegingen, maar de Wii Remote is hier een stuk geschikter voor vanwege zijn kleinere formaat. Bovendien kun je veel verschillende accessoires aansluiten op de Wii Remote. Denk hierbij aan de Classic Controller, het Wii Wheel, de Wii Zapper en natuurlijk de Wii Nunchuck.

De software
Een belangrijke rol binnen de Wii U-systeemsoftware wordt gespeeld door de Nintendo eShop. Hier kun je games downloaden, demo’s van de games gratis binnenhalen, applicaties zoals Netflix downloaden en toegang krijgen tot de Virtual Console. Hiermee kun je de klassieke games van vroeger gewoon op je Wii U spelen. Het internet verken je middels de ingebouwde webbrowser, die je ook gewoon op de Wii U GamePad kunt gebruiken. In de Mii-maker kun je je eigen unieke personage creëren. Dit personage kun je vervolgens gebruiken binnen het Miiverse, het sociale medium van de Wii U. Overigens is de Wii U backwards compatible met de oorspronkelijke Wii-spellen. Dit betekent dat je spellen die gemaakt zijn voor de oorspronkelijke Wii ook gewoon op je Wii U kunt spelen.