| Log in met Facebook
Vergelijk 234.477 telefoon aanbiedingen van 42 webshops

Gratis PS4 bij GSM-abonnement

Gratis Playstation 4 bij je telefoon-abonnement? Deze gsm-winkels hebben PS4 acties lopen.


H30_ritel

GSM-winkels met gratis PS4 aanbiedingen

Dit zijn alle gsm-shops met gsm + PS4 acties. We hebben deze lijst gemaakt zodat je precies weet waar je moet zijn voor gratis Sony PS4 aanbiedingen.

Bekijk onze gsm + kado pagina voor een overzicht van alle cadeaus die we bijhouden.

Een Sony PlayStation 4 (PS4) is een goede keuze als het gaat om een cadeau bij een telefoonabonnement. Je hebt dan namelijk de telefoon om altijd in contact te zijn met anderen en de PlayStation 4 als entertainmentsysteem thuis.
Sinds eind 2013 is de PS4 verkrijgbaar. Hij vormt de opvolger van de populaire PlayStation 3 en de ontwikkeling heeft zo’n vijf jaar in beslag genomen. Gedurende deze vijf jaar is niet alleen de console, maar ook de controller grondig aangepakt.

De console
De specificaties van de PlayStation 4 zijn indrukwekkend. De PS4 beschikt over 8 GB GDDR5-werkgeheugen dat zestien keer sneller is dan het geheugen in de PlayStation 3. De standaard harde schijf heeft een capaciteit van 500 GB en deze is vervangbaar, mocht je meer opslagruimte nodig hebben. Verder is er ondersteuning voor WiFi, Bluetooth, USB en HDMI. Er wordt zelfs een, weliswaar simpele, headset meegeleverd, vooral handig bij bijvoorbeeld dat online potje Call Of Duty.

De controller van de PS4
De nieuwe controller van de PlayStation 4 heet DualShock 4 en deze is voorzien van veel nieuwe features. Aan de voorzijde is de controller voorzien van een touchpad dat tevens als knop gebruikt kan worden. De Start- en Select-knoppen hebben plaatsgemaakt voor een Options- en Share-knop. Met de Share-knop kun je gemakkelijk content met anderen delen. Ook nieuw is de ingebouwde speaker op de voorzijde. Bovenop de controller zit een lichtbalk die informatie kan geven over bijvoorbeeld de gezondheidstoestand van je in-game character. De capaciteit van de accu van de DualShock 4 is ruim drie keer zo groot als die van de DualShock 3.

De software van de PlayStation 4
Softwarematig heeft de PlayStation 4 uitgebreide mogelijkheden. In de PlayStation Store kun je spellen uitproberen en vervolgens ook kopen en downloaden. Door middel van een webbrowser heb je toegang tot het internet. Diensten van bedrijven zoals Netflix kunnen eveneens met de PS4 gebruikt worden. Gameplay kan rechtsstreek gestreamd worden, waarbij kijkers commentaar kunnen geven en helpen. Bovendien kun je met de PlayStation 4 screenshots of video’s van maximaal vijftien minuten maken. Om multiplayertoegang te krijgen moet er een PlayStation Plus-abonnement worden afgesloten. Een bijkomend voordeel van een PlayStation Plus-abonnement is het aangeboden krijgen van gratis spellen. Bij een jaarabonnement betaal je per maand iets meer dan vier euro.