| Log in met Facebook
Vergelijk 234.477 telefoon aanbiedingen van 42 webshops

Gratis Xbox One bij GSM-abonnement

Gratis Xbox One bij je telefoon-abonnement? Deze gsm-winkels hebben Xbox One acties lopen.


GSM-winkels met gratis Xbox One aanbiedingen

Dit zijn alle gsm-shops met gsm + Xbox One acties. We hebben deze lijst gemaakt zodat je precies weet waar je moet zijn voor gratis Xbox One aanbiedingen.

Net als voor de PlayStation 4 geldt het voor de Xbox One dat de spelcomputer een zeer goede keuze is als het gaat om een cadeau bij een telefoonabonnement. De telefoon zorgt immers voor contact en entertainment onderweg, terwijl de Xbox One je thuis van contact en entertainment voorziet.
De Xbox One werd in mei 2013 aangekondigd als opvolger van de Xbox 360, maar het zou nog bijna anderhalf jaar duren voordat hij ook op de Nederlandse markt zou verschijnen. Oorspronkelijk werd de Xbox One inclusief Kinect-bewegingssensor geleverd. Dit zorgde voor een hogere prijs dan die zijn directe concurrent, de PlayStation 4, had, waardoor Microsoft later besloot om ook pakketten te verkopen zónder Kinect-sensor.

De console en controller
De harde schijf van de Xbox One heeft een capaciteit van 500 GB, maar deze harde schijf is niet verwijderbaar. Externe opslag aansluiten is gelukkig wel mogelijk. Het DDR3-werkgeheugen van de console is acht gigabyte groot. Verder vinden we ondersteuning voor WiFi, HDMI, USB en Blu-ray.
De controller heeft een aantal kleinere wijzigingen ondergaan. De D-pad heeft een strakker ontwerp met vier duidelijke uiteindes gekregen en het vakje voor de batterij is nu kleiner. Bovendien hebben de triggers op de achterzijde nu elk een individuele vribratiefunctie. Zo kan het zijn dat slechts één trigger gaat trillen als er bijvoorbeeld een wapen wordt afgevuurd.

De software
Elke gebruiker van de Xbox One heeft een persoonlijk startscherm. Hierop kun je je favoriete applicaties plaatsen. Denk hierbij aan Netflix, Skype, Xbox Music en natuurlijk Youtube. Het internet verken je door middel van Internet Explorer. Met de multitaskfunctionaliteit kun je zelfs twee verschillende applicaties naast elkaar gebruiken! Daarnaast biedt de Xbox One de functie om tv te kijken wanneer je een (interactieve) HD-recorder op de console hebt aangesloten. Ten slotte is er nog de mogelijkheid tot vijf minuten aan beeldmateriaal op te nemen of je game live te streamen naar Twitch. De Xbox One is dus een echt multimedia-apparaat. Overigens heb je bij de Xbox One – net als bij de PlayStation 4 – een betaald abonnement nodig, wil je online kunnen gamen. Xbox Live Gold heb je al vanaf €4,99 in de maand en een bijkomend voordeel is dat je gratis bonusgames aangeboden krijgt.

Kinect
De nieuwe Kinect-bewegingssensor is ten opzichte van zijn voorganger behoorlijk verbeterd. Het gebied dat de sensor kan waarnemen is 60 procent groter, zes mensen kunnen nu tegelijk onderscheiden worden en de sensor kan zelfs je hartslag meten en deze data gebruiken voor de game-ervaring. Handige functies van de sensor zijn spraakbesturing voor navigatie in menu’s en de console laten ontwaken vanuit slaapmodus. Je kunt natuurlijk wel de instellingen met betrekking tot de privacy aanpassen.