| Log in met Facebook
Vergelijk 234.477 telefoon aanbiedingen van 42 webshops

GSM + Kado Aanbiedingen

Bij deze gsm-winkels kun je een gratis cadeau kiezen bij je telefoon-abonnement.


GSM-winkels met gratis kado-acties

GSM-winkel GSM-shop Laptop Lap-top PC Tablet Tab-let HD-TV Console Con-sole Handheld Hand-held Camera Ca-mera Navigatie Navi-gatie
Ja Nee Ja Ja Ja Ja Nee Nee
Ja Nee Ja Ja Ja Ja Nee Ja
Ja Nee Ja Ja Ja Ja Nee Ja

GSM + kado op inFOON

Op zoek naar een mooi kado bij je gsm-abonnement? Niet elke gsm-winkel heeft kado-acties en ook de soorten cadeaus verschillen per shop. In tabel hiernaast zie je een overzicht van alle winkels met gsm + kado acties, plus de soorten cadeaus die ze aanbieden. Dit scheelt je veel zoekwerk bij het vinden van die gratis laptop of LED-TV.

Het aanbod is te divers om alles bij te houden en daarom richt inFOON zich op de meest populaire kado's. Dit zijn in volgorde van populariteit: tablets (iPad etc.), laptops, HD-TV's (LCD, LED & Plasma), game-consoles (Xbox 360, PS3, Nintendo Wii & Wii U), handhelds (PlayStation Vita, Nintendo DS), computers, digitale camera's, navigatiesystemen (TomTom etc.), home cinema sets en camcorders. De meeste vind je in bovenstaande tabel maar we hebben ook voor elk type kado een eigen pagina.

Informatie over gsm + cadeau aanbiedingen

Zoals gezegd biedt niet elke gsm-shop kado's aan. Normale winkels (op straat) hebben vrijwel nooit kado-acties en van de online gsm-winkels heeft zo'n 50% deze aanbiedingen. Ook in de soorten cadeaus die aangeboden worden zit veel verschil. Het loopt uiteen van laptops tot spelcomputers en van wasmachines tot weekendjes weg. Je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt wel ergens aangeboden.

Het gsm-abonnement

Bij het samenstellen van de gsm + kado acties moeten de shops zich aan regels houden. Niet elke telecom-provider laat het namelijk toe dat er cadeaus aangeboden worden bij hun gsm-abonnementen. Ze zijn bang dat consumenten het contract afsluiten voor het kado waarna de simkaart ongebruikt achterin in een lade verdwijnt. Op het moment zijn er alleen gsm + kado acties mogelijk met abonnementen van Vodafone, Sizz en Tele2. Als je een kado zoekt bij verlenging van je KPN of T-Mobile contract heb je dus helaas pech.

Het cadeau

Wellicht vraag je je af hoe de winkels deze dure kado's gratis weg kunnen geven. Ze kunnen dit om dezelfde reden dat ze dure smartphones weg kunnen geven bij hun telefoon-abonnementen. Voor elk contract dat ze verkopen krijgen ze een commissie van de telecom-provider (KPN, T-Mobile etc.). Ze geven een deel van deze commissie terug aan de consument bij het maken van hun aanbiedingen. Of dit nu een korting is op de toestelprijs van een smartphone of een gratis laptop. De commissie die ze krijgen op een 2-jarig contract is aanzienlijk hoger dan op een 1-jarig contract. De meeste gsm + cadeau aanbiedingen zijn om die reden een 2-jarig contract.

Wanneer is gsm + kado een goede keus?

Aan elk voordeel zit een nadeel of was het nou andersom.. Hoe dan ook, aan gsm + kado aanbiedingen kleeft ook een nadeel: Het gratis cadeau gaat ten koste van de bijgeleverde mobiele telefoon. Meestal zit er een telefoon bij uit het lagere segment. Een goedkoper of ouder model en soms zit er helemaal geen telefoon bij deze acties. Dit wil echter niet zeggen dat de bijgeleverde toestellen waardeloos zijn want je krijgt tegenwoordig gewoon een volwaardige Android smartphone bij een gsm + cadeau actie die hetzelfde kan als een top-toestel. Het scherm is alleen minder groot, minder mooi en het gaat allemaal wat langzamer.

De vraag die je jezelf moet stellen is: Hoe belangrijk is een mooie telefoon? Heb je liever een Xbox 360 met een simpele smartphone of een iPhone 4S zonder Xbox 360? Als het eerste van toepassing is raad ik je aan om lekker op zoek te gaan naar die mooie GSM + Xbox 360 actie. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je al een mooie smartphone hebt die nog wel even mee kan. Dan is de keuze helemaal makkelijk gemaakt.

Tips bij het zoeken naar de beste gsm + kado aanbieding

• Neem het gsm-abonnement als uitgangspunt. Het is aantrekkelijk om een duurder abonnement dan nodig te nemen zodat je je kado gratis krijgt. Maar vraag je af of dit uiteindelijk in je voordeel is. Je zit twee jaar vast aan het gsm-abonnement! Zoek daarom een kado aanbieding bij een gsm-abonnement dat echt bij jou past qua bel-, sms- en internet-bundel.

• Neem de tijd om alle aanbiedingen rustig met elkaar te vergelijken. De aanbiedingen en prijzen verschillen ernorm tussen de verschillende gsmn-winkels. Zoek, vergelijk en slaap er desnoods een nachtje over voordat je de aankoop doet.

• Doe geen impuls-aankoop. Als je merkt dat je het ene moment naar Xbox 360 aanbiedingen zoekt en het volgende moment laptop acties zit te vergelijken, moet je even achter je oren krabben. Denk goed na welk cadeau je echt wilt hebben en laat je niet gek maken door alle mooie aanbiedingen.

Veel succes bij het vinden van de beste gsm-abonnement + kado aanbieding en als je vragen, opmerkingen of tips hebt kun je die hieronder plaatsen.